Tule mukaan PAMin vuoden suurimpaan nuorten tapahtumaan Tampereelle. Rohkeus - Muuttuva työelämä ei huoleta, vaan sitä kehitetään yhdessä

Itseluottamus - Pamilaiset ovat ylpeitä palvelualojen ammattilaisia

Ennakkoluulottomuus - Uudetkaan asiat eivät pelota, vaan ne kohdataan avoimin mielin

Be the Change -
 rohkeus, itseluottamus, ennakkoluulottomuus, niistä nuoren pamilaisen tunnistaa!


Mukana olevien Palvelualojen ammattiliitto PAM ryn ammattiosastojen nuorille, alle 31-vuotiaille, jäsenille tarkoitettu - täysin ilmainen - seminaari Tampere-talossa,Tampereella, lauantaina 12.8.2023 klo 9-16!


Tule rohkeasti mukaan kuulemaan mistä PAM on tehty ja millaisia mahdollisuuksia pamin jäsenyys avaa nuorille niin kotimaassa kuin maailmalla!

Seminaarin pääpuhujina meillä on TV:stä tutut Madventuresin pojat, Riku & Tunna! Mukana myös PAMin ja SAK:n kärkinimiä, lukuisia puhujia sekä messupisteitä! Tapahtuma alkaa lauantaina 9.00 ilmoittautumisella ja aamukahvilla, itse tapahtuma käynnistyy kymmeneltä!
Ohjelma päättyy klo 16, ja näytteilleasettajat ovat paikalla n.16.30 asti.

ENNAKKOILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN JO NYT!

Ennakkoilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään, mutta saat tapahtuman lähestyessä ensimmäisten joukossa tietoa puhujista ja vierailijoista, sekä pääset ilmoittautumaan itse tapahtumaan ennen muita!Mikä ihmeen Be The Change?

Be the Change on mukana olevien ammattiosastojen nuorille jäsenille suunnattu seminaari, joka sai alkunsa ideasta inspiroida uusia ja pidempään jäseninä olleita nuoria mukaan toimintaan pitkän korona-ajan jälkeen. Osallistujat pääsevät kuulemaan ja tapaamaan PAMin, SAK:n ja SASKin toimijoita ja aktiiveja, sekä tutustumaan yhteistyökumppaniemme laajaan kirjoon! Seminaariin sisältyy aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi. Osallistujat saavat personoidun kangaskassin johon voivat kerätä yhteistyökumppaneiden ja näytteilleasettajien kiinnostavia materiaaleja! Tapahtumaan järjestetään ilmaisia yhteiskuljetuksia ympäri Suomen ammattiosastojen toimesta. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja sähköpostitse. Tarkemman infon löydät alempaa sivulta. 

SEMINAARI-INFO

1. KENELLE TAPAHTUMA ON JA MITÄ SE MAKSAA?

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille mukana olevien ammattiosastojen alle 31-vuotiaille jäsenille, listan ammattiosastoista löydät kohdasta 2.

Tapahtuma on maksuton ja sisältää ohjelman, ruokailut, personoidun kangaskassin ja osallistumislahjan. Huomioithan kuitenkin peruutusehdot (kohta 3.)


2. MUKANA OLEVAT AMMATTIOSASTOT 

"LISÄÄMME AMMATTIOSASTOJA SAATUAMME AJANTASAISEN YHTEYSHENKILÖN, PAHOITTELEMME VIIVÄSTYSTÄ."


HKI-UUSIMAA

PAM 007 - keskolaisten ammattiosasto ry

Mikko Ruokonen, mikko.ruokonen [a] kesko.fi
 

HÄME-KAAKKOIS-SUOMI


KESKI-SUOMI-POHJANMAA


LOUNAIS-SUOMI

PAM 505 - Satakunnan kiinteistötyöntekijät ry

Turo Tammi, turotammi [a] hotmail.com


PIRKANMAA

PAM 003 - palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry
Lassi Rantanen, nuorisovastaava.pam003 [a] gmail.com, 045-1175 956

PAM 705 - hotelli- ja ravintola-alan Tampereen osasto ry
Sami Kaita, nuoret [a] pam705.fi, 046-5309 044

POHJOIS-SUOMI


Jos ammattiosastoasi ei löydy listasta ja haluaisit kuitenkin mukaan tapahtumaan, niin olethan yhteydessä Samiin tai Lassiin, niin olemme pikaisesti yhteydessä ammattiosastoosi!


3. ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Voit tehdä ennakkoilmoittautumisen tapahtumaan Google Formsilla, (ennakkoilmoittaudu nyt) <- hyperlinkki. Ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua vielä mihinkään. Ennakkoilmoittutuneille lähetetään ensimmäisten joukoissa lisätietoja tapahtumasta kevään aikana ja pääsette ensimmäisinä tekemään varsinaisen ilmoittautumisen ennen avaamista muille jäsenille. Ennakkoilmoittautuneet saavat myös extrayllätyksen itse tapahtumassa!


ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

Virallinen ilmoittautuminen avataan loppukeväästä. Ilmoittautuminen tapahtuu vain verkkolomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma on osallistujille maksuton, osallistumismaksu ei-jäsenelle on n. 130 euroa ja ammattiosastosi maksaa tämän summan järjestävälle taholle. Luethan myös peruutusehdot (alla) huolella.PERUUTUSEHDOT

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Voit joutua maksamaan koulutuksen hinnan, mikäli et tee peruutusta määräaikaan mennessä. Peruutuksen voit tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään asti sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai olemalla yhteydessä järjestäjiin sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät vahvistusviestistä.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).

  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).

PERUUTUS SAIRAUSTAPAUKSISSA

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, ei sinulta peritä osallistujamaksua esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa seminaarista joko järjestäjälle tai oman ammattiosastosi yhteyshenkilölle.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan järjestäjille tai ammattiosastosi yhteyshenkilölle.

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin. 
Mahdollisista muutoksista tiedotetaan ensi tilassa.


4. MITEN PÄÄSEN TAPAHTUMAAN?

Pirkanmaalaisia kannustetaan saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuneuvoilla, voit tiedustella tukea matkakustannuksiin ammattiosastoltasi.

Muu Suomi: Tapahtumaan järjestetään yhteiskuljetuksia ja/tai liput julkisiin kulkuvälineisiin. Tiedotamme asiasta ilmoittautumisen päätyttyä osallistujakirjeessä.


5. MAJOITTUMINEN


Tampere-talon yhteydessä toimii 229 huoneen Courtyard by Marriott -hotelli. Majoitusvaraukset seminaarivieraille tarjoushintaan (alennus päivän hinnasta -15 %).
Tarjous on voimassa pe-la ja la-su öille. Jokainen osallistuja saa varata omakustanteisen huoneen, mutta voit tiedustella majoitusmahdollisuutta myös ammattiosastoltasi. 
Olethan yhteydessä järjestäjiin, niin välitämme sinulle yhteystiedot tarjoushintaisen majoituksen varaamiseksi.

6. TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET  

5. TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET

PAM 003:n ja PAM 705:n järjestämissä tilaisuuksissa noudatetaan Turvallisemman tilan periaatteita. Näin haluamme taata jokaiselle osallistujalle, aktiiville ja toimihenkilölle turvallinen ja iloinen tapahtuma. Olethan ystävällinen ja noudatat ohjeita tapahtumassamme. Tarvittaessa voit olla yhteydessä tapahtuman häirintäyhdyshenkilöön itse tapahtumassa, sekä ennen ja jälkeen tapahtuman. Häirintäyhdyshenkilömme on XXX YYY, 123456790

Turvallisemman tilan periaatteet

Ole avoin.
Kohtaa uudet aiheet ja henkilöt ennakkoluulottomasti, ota jokainen vastaantuleva asia ja tilanne mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä.
Kunnioita.
Anna toisille tilaa, kiinnitä huomiota sanavalintoihisi ja muista tapahtumien osallistujien moninaisuus.
Älä oleta.
Kunnioita jokaisen itsemäärittelyoikeutta äläkä tee oletuksia esimerkiksi toisten sukupuolesta, taustasta tai perhesuhteista.
Puutu.
Mikäli todistat häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, älä jää sivustakatsojaksi.
Kannusta.
Ota vastuuta myös muiden osallistujien kokemuksesta. Kuuntele ja kannusta.
Rentoudu.
Erehtyminen ja kysyminen on sallittua.

 Voit tutustua tarkemmin Allianssin turvallisemman tilan periaatteisiin täällä: https://nuorisoala.fi/palvelut/yhdenvertaisuus/turvallisemman-tilan-periaatteet-ja-vihapuheesta-vapaan-keskustelun-saannot/OHJELMA

(Tarkempi aikataulu julkaistaan viikolla 5.)

KLO. 9.00         ILMOTTAUTUMINEN ALKAA JA AAMUPALA TARJOLLA
KLO. 9.45         SIIRTYMINEN SALIIN
KLO. 10.00       SEMINAARIN AVAUS
KLo. 11.15         TAUKO 
KLO. 11.30        SEMINAARI JATKUU
KLO. 12.00       LOUNAS
KLO. 13.00       SEMINAARI JATKUU
Klo. 14.15         ILTAPÄIVÄKAHVI
KLO. 14.45       SEMINAARI JATKUU
KLO. 15.50       SEMINAARIN LOPPUSANAT
KLO. 16.00       SEMINAARI LOPPUU

KLO. 16.30       PISTEET SULKEUTUVAT


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

PÄIVITÄMME USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ SITÄ MUKAA, KUN NIITÄ TULEE, OLETHAN ROHKEASTI YHTEYDESSÄ JOS JOKIN JÄÄ MIETITYTTÄMÄÄN.

HURAA! Vielä ei ole tullut kiperiä kysymyksiä, joten jos jokin askarruttaa, niin laita rohkeasti viestiä!

JÄRJESTÄJIEN YHTEYSTIEDOT


LASSI RANTANEN PAM 003

045-1175956

nuorisovastaava.pam003@gmail.com


SAMI KAITA PAM 705

046-5309044

nuoret@pam705.fi