TAPAHTUMAT


PORI JA SUOMI AREENA KUTSUU
PAM 003 JÄSENIÄ
29.6.2023

Lähde mukaan kesän puhutuimpaan päivään parhaassa mahdollisessa oman ammattiosastosi seurassa!

Voit päivän aikaan seurata mitä mielenkiintoisempia keskusteluja ympäri kaupunkia ja ihailla nähtävyyksiä, pysähtyä hemmottelemaan itseäsi lempi juomalla tai leivoskahvilla, shoppailla, poiketa rannalla tai nauttia vilkkaasta torielämästä, kunhan Porisuhteeltasi ennätät illaksi takaisin yhteiseen bussiin!

Ilmoittaudu toimisto@pam003.fi, paikkoja on rajoitetusti. Retken omavastuu on 15 €

jäsenmaksua maksavalle jäsenelle ja muille 34€.
Sisältäen bussimatkat ja buffet lounaan Gomee ratsula cafessa (Antinkatu 17, 3krs.), lounaalle voit poiketa oman aikataulusi mukaan kello 11-15 välillä.

Matkaan lähdemme yhteisellä bussilla Tampereen keskustorin vanhalta kirkolta n. kello 8.00 ja Porista lähdemme takaisin Tampereelle yhden pysähdyksen taktiikalla n. kello 18.00.
Ajat ja ohjelma tarkentuu vielä lähempänä.
Ilmoittautumisen jälkeen saat maksu- ja lisätiedot retkestä.
Kysy lisää tai pakkaa seikkailumielesi mukaan ja ilmoittaudu pian!


Pirkanmaan ammattiosastotPAM 003, 030, 503 ja 705 lähtevät yhteiselle koko perheen retkelleKorkeasaareen 5.8.2023

Hinnat: Jäsen 10€Lapsi (4-17 -vuotta) 6€Ei jäsen, ei jäsenmaksua maksava jäsen 31€.
Lähtö ja paluu aika tarkentuu lähempänä, mutta odotettu lähdön aikataulu on kello 08:00 vanhankirkon edestä ja paluumatkalle lähtö Korkeasaaresta kello 18:00, jolloin Tampereella olemme n. kello 20:00.


Ilmoittaudu osoitteeseen toimisto@pam003.fi

Ilmoittautuessa kerro lähtijöiden nimet ja onko kyseessä minkä osaston jäseniä tai mahdollisia lapsia. Mainitse myös ei jäsen tai ei jäsenmaksua maksava jäsen. Saat ilmoittautumisesta viikon sisällä kirjeen, joka sisältää ohjeet osallistumismaksun maksamisesta ja sinulla on kaksi viikkoa aikaa varata paikkasi, maksamalla osallistumismaksusi, jonka jälkeen saat vahvistuskirjeen osallistumisestasi ja tarkemman päivänohjelman. Retki ei sisällä ruokailuja, joten niihin jokaisen on varauduttava itse. Kaikki retkeen liittyvätkysymykset voit osoittaa sähköpostilla samaan sähköpostiin, johon ilmoittautumiset on ohjattu.

Lähde mukaan iloiseen osastojen yhteiseen päivään! Toimi pian, paikkoja on rajoitetusti.