ERÄMÖKKI KURTTU


Erämökki Kurttu on mitä parhain jäsenetu 

Osastomme omistama lomanviettopaikka sijaitsee Teiskon Aitolahdessa - vain 23 km päässä Tampereen keskustasta.  Kaunis metsäinen tontti, tilava päärakennus, piha-aitta, järvi ja rantasauna luovat hyvät puitteet rauhalliselle oleskelulle. Omaperäisen nimensä paikka sai ensimmäiseltä omistajaltaan, joka oli haitarimusiikin ystävä ja nimesi talon soittopelinsä mukaan.

Kurttu on käytössä ympäri vuoden

Mökin osoite on Paalijärventie 82,33680 Tampere.


VUOKRAUSOHJEET

KURTUN VUOKRASOPIMUS

Vuokrauksen kohde

Osoite: Kurttu, Paalijärventie 82, 33680 Tampere

Lomakiinteistö: Mökki 60 m2, sauna 25m2 ja varastotilat

  • Vuokrausaika alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 14.00.
  • Varaa ja maksa varauksesi viimeistään kahden viikon kuluttua varauksen teosta
  • Varaa mökki hyvissä ajoin ennen haluttua aikaa, jotta saat avaimen myös toimiston ollessa kiinni tai lomalla.

Käyttöoikeus ja velvollisuudet: Tontti rakennuksineen ja varusteineen on kokonaan vuokralaisen käytössä. Heti saavuttuasi tarkista, että paikat ovat kunnossa ja laitteet toimivat. Ilmoita puutteista heti sähköpostilla toimisto(at)pam003.fi - liitä mielellään kuvia vahingoista. Näin osaamme laittaa korjauslaskun oikeaan osoitteeseen.

Huomioi kaikessa toiminnassasi myös muu ympäristö ja luonto. Kohtele naapureita ystävällisesti ja kunnioittavasti. Anna toisille nukkumarauha, äläkä asioi luvatta muiden tonteilla. 

Vuokra-ajan päätyttyä jätä Kurttu sellaiseen kuntoon, kuin sen toivoisit olevan seuraavan kerran tullessasi! Puukorit täytetään ja uusia puita tulee pilkkoa tarvittaessa. Vuokralainen huolehtii kohteen siivouksesta ja vie jätteet jätepisteeseen. Grillin puhdistus kuuluu vuokralaisen vastuulle.  Mikäli sisätilat, pesutilat tai huussit jäävät epäsiisteiksi, perimme 150€ siivousmaksun vuokraajalta.

Lue ennen varausta Kurtun ohjeet!


VARAA MÖKKI TÄSTÄ

  • Maksa varauksesi TÄSTÄ viimeistään kahden viikon kuluttua varauksen teosta 
  • Verkkokaupasta (verkkokauppa) löydät yhden vuorokauden hinnan. Lisää ostoskoriin niin monta vuorokautta kuin olet varannut. Vuorokausihinta ammattiosaston jäsenelle on 75€ ja ei jäsenelle 90€.
  • Maksetun eli vahvistetun varauksen peruutukset on tehtävä kaksi viikkoa ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme vuorokausihinnan suuruisen peruutusmaksun.
  • Mene Kurtun varauskalenteriin klikkaamalla TÄTÄ.

  • Tarvittaessa ole yhteydessä toimistoon, niin autamme mielellämme.


VARAUKSEN PERUMINEN


Maksetun eli vahvistetun varauksen peruutukset on tehtävä kaksi viikkoa ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme vuorokausihinnan suuruisen peruutusmaksun.

Lisää tilinumerosi viestiin, jos perut varauksesi. 

Palautamme tilillesi aiemmin maksamasi varausmaksun. 

Peruutukset sovittava toimiston kanssa alla olevan lomakkeen kautta.