Liity jäseneksi

 

Haluatko liittyä PAM 003 ry:n jäseneksi? Jos olet jo PAM-liiton jäsen ja haluat vaihtaa ammattiosastoa, voit tehdä sen tällä lomakkeella tai ilmoittamalla PAMin jäsenneuvontaan, että haluat vaihtaa osastoa. PAMin yhteystiedot löydät tästä linkistäAmmattiosastoa voit vaihtaa PAMin jäsenenä koska vain, eikä maksun määrä tai tunnuksesi tai mikään muu olennainen asia muutu.

Jos olet liittymässä uudeksi jäseneksi, otathan huomioon seuraavaa:

  • Liiton jäsenmaksutiedot löydät PAMin sivuilta. Osastolle sinun ei tarvitse maksaa jäsenyydestäsi erikseen.
  • Jäseneksi voit liittyä, kun olet töissä yksityisellä palvelualalla tai opiskelet palvelualan ammattiin. Jäseneksi ei voi liittyä vanhempainvapaan, työttömyyden tai muun sellaisen vapaan aikana, jolloin sinulla ei ole palkkatuloja.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin mietityttää liittymisessä, jäseneduissa tai jäsenmaksuissa. Autamme sinua mielellämme. Lähetä viesti täällä tai soita 030 100 600.

 

*
*
*
*
Yhteystietosi ovat tärkeää tietoa, jotta tunnistamme sinut.
Täytä tämä, jos vaihdat toisesta PAMin ammattiosastosta 003:een. Jäsennumero löytyy jäsenkortistasi.
*
Jos liityt jäseneksi, sinun on ehdottomasti täytettävä tämä kenttä. Jos sinulla on muuta asiaa, laita Hetu tai jäsennumerosi.
*
Lisää puhelinumero, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä sinuun
Haluan liittyä jäseneksi PAMIN ja osasto 003:seen
*
*
Miten haluat jäsenkorttisi
*
*
Millä kielellä asioit kanssamme?
*
Voit valita, saako osoitetietojasi saa käyttää PAMin ja yhteistyökumppaneiden yhteydenttoihini / jäsenpostiin
*
Kirjoita, milloin haluat liittyä jäseneksi ammattiosastoon, liittoon ja työttömyyskassaan Liittymispäivä voi olla aikaisintaan kuluva päivä) tai työsuhteen alkamispäivä, mikäli se on tulevaisuudessa.
Ammattiosaston numero: 003
Edellisen liiton /työttömyyskassan jäsenyys
*
*
Valtuutat samalla PAMin irtisanomaan jäsenyytesi aiemmassa liitossa/kassassa ja siirtämään jäsen- sekä maksutiedot PAMille
*
Mitä teet nyt työksesi
*
*
Lisää kaikki pyydetyt tiedot. Y-tunnuksen saat kätevästi yritysrekisteristä: www.ytj.fi. Muista lisätä myös katuosoite, postinumero ja toimipaikka.
*
*
Omistan tai samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet omistavat, tai olen johtavassa asemassa yrityksessä jossa työskentelen
*
Oletko päätoiminen opiskelija? Jäsenyys on ilmaista, mutta jos työskentelet opiskelun ohella, jäsenmaksu maksetaan - se kartuttaa myös työssäoloehtoasi.
*
Maksaako jäsenyytesi itse, vai valtuutat ko työnantajasi huolehtimaan jäsenmaksustasiitä.
Jos liittymistä on suositellut PAMin jäsen, lisää tähän hänen tietonsa.
*
*
Lisää päiväys ja tulosta oma kappaleesi liittymislomakkeesta ennen lähetystä.