Aivojen hyvinvointi – helpotusta stressiin 19.2.2022

Tuotenro: 1226

Vielä riitää!

Aivojen hyvinvointi – helpotusta stressiin 19.2.2022 klo 9.00 - 

Ilmoittautuminen päättynyt

Varalan urheiluopiston rantasaunalla.

Edunvalvontaryhmä tarjoaa:

Haluatko, että mielesi voi paremmin? Oppia stressaamaan vähemmän? Voit tehdä mielestäsi joustavamman ja vahvemman!

Työelämä voi olla erittäin stressaavaa ja kuluttavaa. Kirjaimellisesti. Kehoa voi vahvistaa lisääntyvällä rasituksella, mutta aivomme eivät toimi niin. Tiesitkö että pitkään jatkunut stressi muuttaa jopa aivojemme rakennetta – ei vahvemmaksi, vaan päinvastoin: tulemme aina herkemmäksi ahdistumaan. Hyvä uutinen on, että voit kouluttaa aivojasi stressaamaan vähemmän. Voit oppia lisäämään aivojesi hyvinvointia.

Tule ainutlaatuiseen koulutukseen, jossa saat toimivia käytännön ohjeita, miten voit muuttaa mielen haitallisia tulkintoja ja siten vähentää stressiä ja kielteisiä tuntemuksia. Koulutuksen menetelmät perustuvat kognitiiviseen ja käyttäytymisterapiaan(CBT), joka on mm. Britanniassa julkisen terveydenhuollon ensisijainen hoitokeino esimerkiksi stressiin, masennukseen ja erilaisiin ahdistuksen muotoihin.

Koulutus järjestetään Varalan urheiluopistolla, rantasaunalla. Koulutus kestää n. klo 15 asti, jonka jälkeen on mahdollista käydä saunassa ja uimassa. Ota mukaan oma pyyhe ja muut saunatarpeet.

Aamukahvit ja lounastarjoilu. Ilmoitathan mahdollisista allergioista etukäteen. Koulutus on osaston jäsenille maksuton.

HUOM! Ilmoittautuminen ja peruutukset viimeistään 11.2.2022. Kurssi on suosittu, joten pyrimme saamaan jonottajat peruutuspaikoille, ilmoita siis ajoissa jos et pääse! 

Saman viikon peruutuksista, ilman lääkärintodistusta, joudumme veloittamaan kulukorvauksen 50 eur.